Share with:


בשרי

אופן הכנה

1 כרוב גדול
מרתיחה בערך 20 דקות.
( אפשר להקפיא לילה )
מסננת
ומקררת הייטב.
מילוי-
חצי קילו בשר טחון ( בקר/ הודו)
מגרדת בצל גדול
חופן פיטרוזיליה קצוצה
רבע כוס אורז
מלח. פלפל שחור. כמון. כרכום.
כף פפריקה מתוקה
ומעט שמן
מערבבת הכל ביחד.
מתחילה להוציא עלים מהכרוב
ולמלא בתערובת.
מכינה סיר שטוח עם שמן
קוצצת בצל בנוני.
מטגנת עד להזהבה
2 עגבניות מגורדות
מוסיפה 2 כפות פפריקה מתוקה
4 כפות רכז רימונים
מלח. פלפל שחור, כרכום. כמון.
ומסדרת את הכרוב בסיר
ומבשלת על אש נמוכה
כ- שעה וחצי עד שעתיים
מוסיפה כוס מים בכל פעם
תהנו💗💗💗💗💗
תודה לכל המפרגנים❤️

כרוב ממולא  עם בשר ואורז💗_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים
אילנה בוכריסספר המתכונים של
מתכון של

אילנה בוכריס

228 מתכונים