Share with:


בשרי

אופן הכנה

מרכיבים
1 כף כמון
1/2 קילו כבדים צלויים
1 כוס סלרי עלים וגיבעולים
1/4 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
3 יחידות בצל
קורט כרכום
1 כוס חד פעמי מים
1 כף גדושה סילן
1 כף קורנפלור
3 כפות מים

אופן ההכנה
כבדי עוף לצלות כבדים זה דרך הכשרתם לשטוף לבזוק מעט מלח לשים במסננת לטגן הרבה בצל להוסיף סלרי קצוץ לערבב לתבל מלח פלפל שחור גרוס כף כמון נגיעת כרכום כוס מים כף סילן לבשל כ10 דקות להוסיף את הכבדים לא לערבב בעזרת כף לשפוך עליהם רוטב אחרת הם מיתפרקים לקחת כף קורנפלור עים 3 כפות מים לערבב לשפוך מעל 5 דקות ולכבות לנענע את הסיר בתאבון

כבדי עוף ברוטב_מתכון של אורה ארגוב – מאסטר מתכונים
אורה ארגובספר המתכונים של
מתכון של

אורה ארגוב

207 מתכונים