Share with:


חריף בשרי

אופן הכנה

מצרכים –
300 גרם דלעת – נקיה חתוכה קוביות
2 עגבניות אדומות – חתוכות לרבעים
4 בצל ירוק – חתוך גס
1 פלפל אדום מתוק – חתוך קוביות
2 שיני שום
2 כפות דבש
1/2 כפית סוכר חום
1/2 כפית שבבי צ'ילי
פלפל שחור גרוס
מלח
1/2 כוס שמן זית

400 גרם פרגית – חתוכה קוביות בגודל ביס מתובל פלפל שחור גרוס ומלח

הכנה –
במחבת מקפיצים 3- 4 דקות את הדלעת עם סוכר חום ,פלפל שחור , מלח ודבש לאחר שהתקרמלו מעבירים למחבת עם 1/4 כוס שמן זית שחומם על להבה נמוכה 10 דקות לסדר את קוביות הדלעת בתוך השמן מבשלים על להבה הכי קטנה 20 דקות מסננים מהשמן מעבירים לכלי .
במחבת אחרת מחממים את שאר השמן זית 10 דקות על להבה נמוכה ,צורבים ללא שמן 2 דקות את הבצל ירוק ,עגבניות והפלפל מתוק ומעבירים לשמן זית ,מוסיפים שום מבשלים על להבה נמוכה 25 דקות.
מקפיצים את הפרגית עם 2 כפות שמן זית 3- 4 דקות.
בקערה גדולה מערבבים בעדינות את כל המרכיבים ומגישים מיד .

ירקות קונפי וקוביות פרגית חריף מתוק
ענת בויסוןספר המתכונים של
מתכון של

ענת בויסון

117 מתכונים