Share with:


פרווה

אופן הכנה

למתכון:
5 ביצים לארג׳ מופרדות
כוס וחצי סוכר
חצי כוס שמן
כוס מיץ תפוזים
2.5 כוסות קמח
כפית משפר אפיה או אבקת אפיה

להקציף את החלבונים עם הסוכר לקצף יציב.
להקציף את החלמונים לקצף בהיר
להוסיף שמן , מיץ תפוזים קמח אבקת אפיה לאחד תערובות לאט במעטפת להבליע הכל
לאפות בסיר ג׳חנון גבוהה ולהדביק לשוליים נייר אפיה להוסיף עוד 10 ס״מ של גובה
לשמן היטב ,
לשפוך את הבלילה
להכניס למקרר למשך שעה להתייצבות ורק אז לאפות
להכניס לתנור שחומם מראש 170 מעלות 150-
שעה בערך תלוי בתנור.

טורט ספוג תפוזים _מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת )- מאסטר מתכונים
המטבח של תכלתספר המתכונים של
מתכון של

המטבח של תכלת

130 מתכונים