Share with:


פרווה

אופן הכנה

כשאתם קצרים בזמן,
כשאין לכם כח בואו תכינו את העוגה הזו קלה קלקלקלה וטעימה 😋. 

לחומרים:
4 ביצים (ללא הפרדה)🥚🥚🥚🥚
כוס סוכר🥛
כוס וחצי קמח.
שקית א. אפיה
3/4 כוס שמן.
כוס פתיתי שוקולד(לא משנה איזה חלב או מריר)
הכל כוס ח. פעמי שתיה חמה.
להקציף ביצים שלימות עם סוכר.
להוסיף קמח
שמן
אבקת אפיה, פתיתי שוקולד , תמצית וניל לערבב היטב
לשמן תבנית עגולה מס" 20.
לצקת
לאפות בחום 170, 40 ד'.

טורט בחושה עם פיצפוצי שוקולד_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים
צופית בן יוסףספר המתכונים של
מתכון של

צופית בן יוסף

200 מתכונים