Share with:


בשרי

אופן הכנה

חצי קילו בשר טחון
2 בצלים
ההכנה –
קוצצים את הבצל ומטגנים
במעט שמן.
מוסיפים את הבשר
מערבבים כל כמה דקות
מוסיפים תבלינים-
מלח. פלפל שחור. כמון. כרכום.
מעט פפריקה
וממשיכים לערבב עד שהבשר מוכן.
מקררים הייטב.
לוקחים 6 טורטיות
מחממים כ- 20 שניות במיקרו
או על מחבת
ממלאים בבשר ומגלגלים
( אפשר לגלגל את הקצוות
אם מטגנים)
מברישים בביצה ומפזרים שומשום
אופים ב-180 מעלות
עד הזהבה.
אפשרות שנייה – לטגן
לטבול בפרורי לחם וביצה.
כשאופים אפשר לחממם על הפלטה בשבת
יוצא מעולה.
בהצלחה🌺🌺🌺🌺

טורטיות ממולאות בבשר טחון_מתכון של אילנה בוכריס
אילנה בוכריסספר המתכונים של
מתכון של

אילנה בוכריס

86 מתכונים