Share with:


פרווה

אופן הכנה

לבצק
1 כוס קמח,
120 גרם נטורינה,
1 ביצה,
כפית מלח
לערבב כל החומרים יחד ולערבל במיקסר בפולסים קצרים לעטוף בניילון ולמקרר לרבע שעה

תפוחים:
לקלוף 4 תפוחי גראנד ירוק גדול
לחתוך לרבעים לפזר מעט לימון

בסיר להמיס על האש
חצי כוס סוכר
2 כפות סוכר חום
רבע כפית מלח
כאשר נמס להכניס 20 גרם נטורינה ואת התפוחים לעטוף בקרמל
להוסיף כפית וניל לבשל רבע שעה אש בינונית לתת לתפוחים להתקרר מעט

לפזר תפוחים בתבנית לרדד בצק מעל להכניס לתנור בחום 180 מעלות 20 דקות או עד שמשחים כאשר מוכן להוציא מהתנור ולהפוך להגיש עם כדור גלידה וניל או קרם משמנת מתוקה

טארט טאטן_זהבה אבילחק
זהבה אבילחקספר המתכונים של
מתכון של

זהבה אבילחק

140 מתכונים