Share with:


בשרי

אופן הכנה

חצי קייג בשר בקר חזה טרי עם עצם
1בטטה
ראש שום
חצי מקל קינמון
3-4 יח תפוייא
3 כוסות מים
4כפות שמן זית
כוס חומוס מושרה לילה
כוס שעועית לבנה מושרה לילה
3יח תמרים
1בצל גדול
כפית מלח
ביצים
תבלנים:
כפית כורכום
כפית פפריקה
כף אריסה
כפית כמון
כפית פלפל שחור
כוס וחצי חיטה
כוס וחצי אורז
הכנה :
חותכים בצל שמים בסיר מוסיפים שמן מטגנים מוסיפים תמרים חותכים בשר לחתיכות בנוניות שמים בסיר מטגנים מוסיפים חומוס ושעועית וקינמון שמים תפוייא בטטה נותנים קצת טיגון מוסיפים אריסה מוסיפים שום מוסיפים תבלנים נותנים טיגון מוסיפים מים ונותנים הרתחה טובה.
מכינים אורז וחיטה .
לוקחים חיטה בקערה שוטפים שמים כף שמן פפריקה מלח כמון כורכום ומוסיפים כוס מים מערבבים מעברים לשקית קוקי סוגרים ולסיר.
לוקחים אורז שוטפים עד שיצאו מים נקיים שמים בקערה מוסיפים כף שמן פפריקה מלח כורכום כמון וכוס מים מערבבים שמים בשקית קוקי סוגרים שמים בסיר.
ולפני כניסת שבת שמים על הפלטה ומבשלים כל הלילה מוצאים מהפלטה איזה ארומה יוצאת יאמייי.
בתאבון.

חמין לשבת מאוד טעים 🤤🤤🤤🤤_מתכון של מילן וקנין
מילן וקניןספר המתכונים של
מתכון של

מילן וקנין

95 מתכונים