Share with:


פרווה

אופן הכנה

ק"ג קילו קמח לבן, מנופה
1 כף מלח
2 כפות שמרים יבשים
1/2 2 כוסות מים פושרים בערך להוסיף בהדרגה הבצק צריך להיות רך אבל לא דליל מידי
4 כפות סוכר
מערבבים בקערה את הקמח והמלח

מערבבים בקערה אחרת את השמרים עם המים הפושרים, עד שהשמרים מתמוססים מעט. מוסיפים את הסוכר ומערבבים היטב.
מוסיפים בהדרגה את תערובת המים והשמרים לקערת הקמח, מערבבת עם היד עד שמתקבל בצק אחיד ורך (אם יש צורך, מוסיפים עוד מים פושרים)
מכסים במגבת ומתפיחים 20 דקות.מורידה מהבצק את האויר ונותנת תפיחה של עוד 20 דקות מחממת מחבת עים שמן מרטיבה את הידיים במים או שמן ומטגנת חתיכות מהבצק
מוציאה על ניר סופג

טעים עם דבש או סחוג איך שאוהבים 🌹

זלבייה_מתכון של ברכה זולינג
ברכה זולינג (Ba Su)ספר המתכונים של
מתכון של

ברכה זולינג (Ba Su)

24 מתכונים