Share with:


חלבי

אופן הכנה

300 גרם חמאה או מרגרינה
3 ביצים
1 קורט מלח
150 גרם סוכר
1 שקית סוכר וניל
100 גרם קורנפלור
2 כוסיות ליקר גרנד מרנייה
200 גרם קמח
1 כוס מיץ תפוזים
500 גרם תות שדה
1 כוס שמנת מתוקה
1 שקית סוכר וניל
2 כפות אבקת סוכר
2 כפיות קרם טרטר

בכל פרוסה כ-235 קלוריות .

לטרוף את השומן המומס עד שיהיה קצפי ולהוסיף ביצים , מלח , סוכר וסוכר וניל .
להוסיף קורנפלור וליקר , ואחר כך קמח ומיץ תפוזים .
לאפות את הופלים על מדף מיוחד .
לפזר אבקת סוכר וסוכר וניל על התותים .
להקציף את השמנת בתוספת טרטר ולהגיש יחד עם הופלים.