Share with:


צמחוני פרווה

אופן הכנה

יכולה בהחלט להתאים לשמחת תורה הקרב אלינו.

לרוקן דלעת (היא מלאת גרעינים)את הגרעינים מפרידים מהתכולה.
חותכים את פנים הדלעת לקוביות קטנות ומשאירים בצד.
משמנים את הדלעת
מורחים תערובת צילי
פלפל שחור
פפריקה מתוקה
מלח,בזיליקום,ושום כתוש
מורחים פנים וחוץ.
מבשלים כוס אורז עגול חצי בישול.
מוסיפים רת קוביות הדלעת
לאחר שהתבשל מתבלים
בכפית כמון
כפית פלפל שחור
כוס פטרוזליה קצוצה
חצי כוס נענע קצוצה.
כפית מלח.
כפית פפריקה מתוקה
ממלאים את הדלעת סוגרים במכסה הדלעת
אופים שעה וחצי.
חום 200 ואז מורידים ל180 לאחר חצי שעה

דלעת ממולאת_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים
צופית בן יוסףספר המתכונים של
מתכון של

צופית בן יוסף

43 מתכונים