Share with:


צמחוני פרווה

אופן הכנה

לטגן גמבה פלפל חריף על אש נמוכה
כשמתרכך להוסיף כוס מים רותחים ואז להוסיף את התבלינים
רבע כפית פלפל שחור
רבע כפיתכמון
2 כפיות פפריקה
חצי כפית מלח
רבע כפית כורכום
כפית מרק עוף
כפית אריסה
רבע כוס שמן
3 שיני שום חתוך כתוש
להוסיף לפלפל המטוגן 10 דקות על אש נמוכה
להוסיף את הדג
לבשל בסיר מכוסה
לפזר כוסברה
להנמיך את הגז לעוד 10 דקות

להרטיב את הדג עם הרוטב בכפית

דגים עם חומוס_זהבה אבילחק
זהבה אבילחקספר המתכונים של
מתכון של

זהבה אבילחק

140 מתכונים