Share with:


פרווה

אופן הכנה

מתכון של ציפי סלילת – קדוש

רכיבים לשלושה גלילים באורך 30 ס"מ כל גליל
1חב' תמרים בוואקום מגולען
מעט ליקר אמרטו או שוקולד
100ג"ר שקדים קלויים קצוצים
100ג"ר אגוזי פקאן קצוצים
250ג"ר בתי בר מרוסק שבבים
קוקוס טחון לציפוי

אופן ההכנה
מרככים את התמרים במיקרו עם 1/2 כוס מים מוסיפים מעט ( לפי טעם )
אמרטו או ליקר שוקולד
מוסיפים את השקדים והאגוזים הקצוצים
100ג"ג שוקולד מריר מגורד
מוסיפים את הפתיבר ומאחדים הכל לעיסה אחת יוצרים ע"ג נייר אפייה נקניק ארוך מעל זורים את הקוקוס מחלקים ל-3
עוטפים יפה בנייר מכניסים לי 40 דק' למקפיא
מוציאים ופורסים לפרוסות בעובי 2ס"מ
מניחים בתבנית מסודרים טועמים 1 עוטפים בניילון נצמד מעל נייר כסף מחזירים למקפיא
כשמגיעים אורחים מתענגים יחד ונהנים עם מליטת צמחים