Share with:


חלבי

אופן הכנה

והכי חשוב טעים מאוד

לרכיבים
1/2 כפית שוקולד נוטלה
4 בננות קפואות
6 תמרים מג'הול
50 גרם פיצפוצי שוקולד
100 גרם שוקולד מריר
1/2 כוס שמנת מתוקה/ צמיחית

למלאכה
מעבירים למעבד מזון את הבננות והתמרים וטוחנים .
יוצקים את השמנת המתוקה./ צימחית. רק עד כמה שהתערובת סופחת
מוציאים את הגלידה מהמעבד ומוסיפים פיצפוצי שוקולד. מעבירים לתבנית מרופדת את התערובת ומעל מטפטפים את השוקולד המומס
מקפיאים. גלידה עולמית מאד טעימה תהנו

גלידת בננות,תמרים ,פיצפוצי שוקולד ושוקולד _ ג'וליאנה רומני חכמון
ג'וליאנה רומני חכמוןספר המתכונים של
מתכון של

ג'וליאנה רומני חכמון

63 מתכונים