מתכון :
חצי קילו בשר חתוך לקוביות גדולות
חמש עגבניות מרוסקות מים .
( אפשר כל סוג בשר שאוהבים ).
שמן זית .
חצי שקית פסטה מה שאוהבים .
( אפשר במקום זיתים מבושלים )
( אני השתמשתע בביסלי מסולסל ).
כפית גדושה ככרום .
כפית פלפל שחור גרוס .
בצל אחד גדול פרוס .
חמש עלי דפנה ( לא חובה ) .
שתי כפטת רסק עגבניות .
כפית ראס אל חנות .
כפית מלח .
אופן הכנה :
1. בסיר עמוק לתגן את הבשר עם השמן זית כ 10 דקות .
2. לאחר מכן להוסיף את הבצל לבשר ולהמשיך לערבב כ 10 דקות עד להזהבה .
3. בזמן שהבשר על האש בסיר לטחון את העגבניות במעבד מזון טוב טוב עם הקליפה .
4. להוסיף את התבלינים ככרכום , פלפל שחור , ראס אל חנות , והרסק עגבניות עלי דפנה ולערבב כ חמש דקות .
5. בשלב הזה להוסיף אץ המיץ עגבניות לסיר ולבשל כ 15 ולערבב מדי פעם .
לאחר מכן להוסיף 2 כוסות מים חמים ולכסות את הסיר .
ות
6. לתת לבשר להתבשל שעה וחצי שעתיים על אש נמוכה ובשלב הזה להוסיף את המלח ולערבב .
( לא לשכוח לערבב כם כמה דקות ).
7. לאחר כשעה וחצי להוסיף את הפסטה או הזיתים המבושלים להמשיך לבשל על אש קטנה עוד 15 דקות .
בתאבון……