חבילה של דפי פילו או יופקה.
200 גרם אגוזי מלך גרוסים
100 גרם אגוזי לוז קלויים גרוסים
300 גרם גהי /שמנה /שמן לפרווה
סירופ:
2 כוסות סוכר
1.5 כוסות מים
2 כפות מיי ורדים
אופן הכנה:
תבנית 20/30 עם דפנות
מורחים חמאה על 4 דפים אחד על השני מניחים
מפזרים חצי מכמות האגוזים.
מורחים עוד 4 דפים עם חמאה ומניחים על האגוזים.
מפזרים את שאר האגוזים
מניחים עוד 4 דפים מרוחים בחמאה.
מהדקים טוב.
חותכים לרבועים. בעדינות יוצקים את שאר הגהי.
אופים 190 מעלות עד הזהבה.
יוצקים את הסירופ.
בהצלחה