Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

1 ק"ג קמח
חצי כפית מלח
כוס סוכר
סוכר וניל
3 ביצים M
כוס שמן/ חמאה 200 גרם רכה
2 כפות שמרים
כוס מים פושרים.( אולי עוד רבע כוס)

הכנה –
לערבב הכל ביחד התפחה ראשונה שעה.
לחלק את הבצק ל – 4
לרדד כל חלק ולמלא
חלק עשיתי קראסון שוקולד
חלק מילאתי עם שוקולד קוביות
התפחה שניה חצי שעה
אפיה 180 מעלות כ-20דקות

סירופ :
כוס מים
כוס סוכר
( מי שאוהב כמוני חצי לימון)
בישול על אש נמוכה כ-20 דקות
לשפוך על הרולדות ועל הקוראסון

בהצלחה

מתכוןמתכון

בצק שמרים – קרואסון_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים
אילנה בוכריסספר המתכונים של
מתכון של

אילנה בוכריס

301 מתכונים