Share with:


פרווה

אופן הכנה

מפשירים את הבצק לילה במקרר
לוקחים 2 דפים בכל פעם
מרססים ספרי שמן/ או מורחים שמן
כוס שקדים טחונים גס
כוס אגוזים טחונים גס
1/2 כוס סוכר
כפית קינמון
מערבבים ביחד
מניחים על הדפי פילו
מגלגלים ומהדקים הייטב
סוגרים את הפינות הייטב.

אני חלקתי ל-2.
את החלק השני
2 כוסות טחינה גולמית
כוס סוכר
כוס קוקוס
לערבב ביחד
והניח על הדפים . להדק הייטב
לסמן עם סכין חיתוך( לא לחתוך עד הסוף)
לאפות ב-180 מעלות
כ-20 דקות.
את האגוזים אפשר לשים בדבש
כוס מים
כוס סוכר
מיץ מלימון אחד
4 כפות דבש
לבשל הייטב על אש נמוכה

בצק פילו ממולא עם שקדים ואגוזים_מתכון של אילנה בוכריס
אילנה בוכריסספר המתכונים של
מתכון של

אילנה בוכריס

68 מתכונים