Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

לבצק :

כוס שמן כוס מים חמים 1 אפיה וקמח כמה שנכנס .

למילוי:

גבינה צפתית , מעט גבנ" צ , נפוליון , קוטג' וכף קמח.
מילוי נוסף וטעים: ממרח פסטו, טונה , חצילים מטוגנים , זיתים ירוקים או שחורים ,פלפל קלוי , ואותם הגבינות . ( יש תמונה לעזרת המאפה בתגובות )
לפני האפיה למרוח חלמון ושומשום . אפיה : 180 מעלות עד להזהבה..בערך חצי שעה

בצק מושלם למאפים מלוחים
ירדנה ג'נאחספר המתכונים של
מתכון של

ירדנה ג'נאח

736 מתכונים