Share with:


פרווה

אופן הכנה

לבשל מהמטבח של מומי, באהבה💖

2 וחצי כוסות קמח (שימו לב, השתמשתי בספל קרמיקה גדולה של קפה, ראו בסרטון) , כפית מלח, חצי כוס שמן, חצי כוס מים חמים. ללוש הכל לבצק רך ונעים. לעטוף את הבצק בניילון נצמד ולהכניס למקפיא ל-20 דקות בערך. לרדד ולמלא במילוי.
לאפות בחום של 180 מעלות, כ-30 דקות עד השחמה.
המילוי⬇️
4 תפ"א מבושלים, ביצה, 2 כפות אבקת מרק, בצל קצוץ מטוגן, מעט מלח, מעט פלפל.
קל וטעים.
בהצלחה ובתאבון💖
לבשל מהמטבח של מומי, באהבה💖

בצק בורקס תפוחי אדמה מהיר, ללא כל התפחה_מתכון של טלי כהן שטרלינג
טלי כהן שטרלינגספר המתכונים של
מתכון של

טלי כהן שטרלינג

51 מתכונים