Share with:


בשרי

אופן הכנה

סיר גדול רחב שוליים
למילוי

1/2 קילו בשר כבש
200 גרם בשר פרגיות
1 בצל גדול קצוץ דק

פיטרוזיליה
שמיר
כוסברה
עלי נענע
טימין יבש
מעט מכל ירק
בין 1/2 לכוס אורז
1/2 כף פפריקה חריפה
1/2 כף פפריקה מתוקה
כפית כורכום
כפית סוכר
2-3 קורט אגוז מוסקט
מלח לפי טעם. (לא להגזים.)
5-6-7- בצלים
כמה שתופס
1/2 ראש שום קצוץ
אני שמה יותר אוהבת.

לרוטב/ הסלסה
בצל גדול קצוץ דק
2-3 כפות רסק עגבניות
1/4 כפית פלפלת חריפה
1/2 ראש שום קצוץ
שמיר קצוץ
עלי סלרי קצוץ
טימין יבש
כמון
להכנה
מערבבים חומרי המילוי וממלאים את הבצלים מניחים בצד
בסיר מזהיבים בצל מוסיפים טימין יבש השום הקצוץ. את הפלפלת החריפה והמתוקה. מוסיפים עלי סלרי ושמיר קצוץ

. מוסיפים מים. ומבשלים 10 דקות -לרבע שעה ומוסיפים עוד מים רותחים לבישול הבצלים . אחר מסדרים
את הבצלים ומבשלים. ולבסוף 5 דקות אחרונות של בישול מפזרים כמון מעדן מלכים
הערה
את הבצל להזהיב רק ב- 3 כפות שמן
יש מספיק שמן שיורד מבשר הכבש
מענג וטעים

טיפ ענק
להוסיף 1/4 כוס סודה לשתיה לתערובת
יוצא אוורירי
אשמח שתשתפו תודה

בצל ממולא עם בשר כבש ופרגיות מיוחד פקנטי_ג'וליאנה רומני חכמון
ג'וליאנה רומני חכמוןספר המתכונים של
מתכון של

ג'וליאנה רומני חכמון

63 מתכונים