Share with:


חלבי

אופן הכנה

מצרכים הדרושים לבצק
500 גרם קמח
3 ביצים
1כוס שמן
150 גרם סוכר
1 אבקת אפייה
1 סוכר וניל

למלית הבצק
1 בננה + 1 תפוח חתוך לפלחים

מצרכים לגנאש
1שמנת מתוקה
200 גרם שוקולד מריר

אופן הכנת הבצק
1) מקציפים את הביצים עם הסוכר עד לקבלת תערובת תפוחה ובהדרגה מכניסים את הקמח+אפייה וסוכר וניל עד לקבלת בצק רך ונעים

2) מרדדים את הבצק לעובי ביוני ועיגול קטן ושמים במרכז חתיכת בננה ומגלגלים לכדור
ומרדדים עוד ושמים חתיכת תפוח ומגלגלים
3) מחממים שמן ומטגנים בשמן עמוק להזהבה
ושמים על נייר סופג

הכנת הגנאש
1) שמים את השמנת על הגז עד סף רתיחה ומכניסים את השוקולד לקוביות
וממתינים 2 עד 3 דק
לאחר מכן מערבבים את במהירות עד לקבלת תערובת חלקה
2) טובלים את חתיכות לשוקולד ומניחים בצלחת ומכניסים לקירור לשעה לפחות ומגישים
בתאבון

Jacqueline fadelon

בננות ותפוחים בבצק יויו מטוגן בשמן עמוק וציפוי גנאש שוקולד מריר
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

452 מתכונים