Share with:


חלבי

אופן הכנה

  ❤ לבשל בסיר 1 ליטר חלב ,5 כפות קורנפלור,1/2 כוס סוכר,2 כפות קקאו.לבשל ולערב עד להסמכה ולהוריד ויש ולהוסיף 100 גרם שוקולד מריר ,30 גרם חמאה ולערבב עד להמסה להניח בצד.לתחתית העוגה : 400 גרם ביסקויטים שבורים גס .להמיס במיקרו 1 שמנת מתוקה יחד עם 100 גרם שוקולד מריר לערבב ולהוסיף 1/2 כוס סןכר.לערבב ולשפוך על הביסקויטים להוסיף כוס אגוזי מלך שבורים לגס .עם העיסה יבשה אפשר להוסיף חלב עד לתחתית רכה ונעימה .להדק לתבנית 24 ומעל לשפוך את הקרם שבישלנו על הגז להכניס לקירור מלא .שכבה 3 ולא חובה : 1 שמנת מתוקה ,1 אינסטנט וניל ,כוס חלב להקציף ולשים מעל הקרם רק שהוא קר .שבת שלום ובשורות טובות .

ביסקולד – 3 שכבות של עונג ❤_מתכון של ירדנה ג'נאח
ירדנה ג'נאחספר המתכונים של
מתכון של

ירדנה ג'נאח

769 מתכונים