Share with:


פרווה

אופן הכנה

הביסקוטי לא נוקשה
מתאים לכל הגילאים

למצרכים

5 ביצים מופרדות
1.1/4 כוס סוכר
2 אפקת אפיה
3 סוכר וניל
4 חופני אגוזי מלך
1/2 קילו קמח לבן
1/4 קילו קמח תפודים
1/4 קילו קמח כוסמין
כתוספת עוד 6 כפות
כוס שמן חמניות/ אחר
כוס מיץ תפוזים
2 כפות תפוז קפוא מרוכז/
לימון נענע מרוכז

טיפות תמצית שקדים
תמצית ווניל
כף אניס
גרד תפוז/ לימון

2 תבניות תנור מרופדות

מכינים

מקציפים חלבונים. לקצף יציב. לא נוקשה
מוסיפים סוכר בהדרגה. 4-5 פעמים וממשיכים.
להקצפה נכנס חלמון להטמעה ואחר השני וכך
השלישי. וממשיכים להקציף לקצף יציב לא נוקשה.
מחליפים ל-וו לישה מוסיפים שאר הרכיבים ולשים
. הבצק מעט דביק משמנים ידיים. . מחלקים ל-4 חלקים.
מגלגלים לרולדות ומעבירים לתנור שחומם ל-180 מעלות
אפיה כ-40 דקות /מעט יותר להזהבה יפה
מוציאים מהתנור מקררים מעט עוטפים
ומעבירים למקפיא 5-6 שעות / לילה
מוצאים ופורסים לפרוסות דקות ומניחים על
תבנית מרופדת להמשך אפיה. לצבע זהוב בהיר

ביסקוטי_מתכון של ג'וליאנה רומני חכמון‏
ג'וליאנה רומני חכמוןספר המתכונים של
מתכון של

ג'וליאנה רומני חכמון

63 מתכונים