Share with:


צמחוני פרווה

אופן הכנה

4-5 תפוחי אדמה
פלפל לבן
מלח או אבקת מרק עוף
ביצה לא חייב תלוי אם נוח לעבודה

למילוי טונה
לימון כבוש קצוץ
עריסה וביצה קשה

ההכנה
להרתיח התפוחי אדמה שמןכן לפירה ליבש טוב טוב בסיר שכל הנוזלים מה תפוחי אדמה התייבשו לרסק כמו פירה להוסיף תבלינים לפי טעם ואם יש צורך אפשר להוסיף ביצה שיהיה נוח לעבודה בינתיים יש לערבב את כל חומרי המילוי לקחת כמות של כדור טניס לעשות כמו פיתה למלא ולגלגל עם ידיים רטובות או משומנות להניח בצד כך את כל העיסה של תפוחי אדמה לחמם שמן וליטבול בביצה מעורבבת במעט מים ולקחת את התפוחי אדמה ליטבול במעט קמח ובביצה ומטגנים בשמן החם לצבע הרצוי עדיף לאכול שזה חם וגם קר טעים מאוד

ביסטיל עם טונה
הלנה בן-חמוספר המתכונים של
מתכון של

הלנה בן-חמו

125 מתכונים