Share with:


פרווה

אופן הכנה

 

אלה התוצאות של הלייב.( סוף מתכון ישנו  קישור ללייב )

בורקס ושטרודל תפוחי עץ
בצק שמתאים לכל דבר גם מלוח וגם מתוק 🙏

4 כוסות קמח. כוס אוניברסלית.
כף מלח / למתוק חצי כף.
2 כפות חומץ
2 כפות שמן.
חצי כפית אבקת אפייה
2 כוסות מים פושרים לפי הצורך בהדרגה.
250 חמאה רכה לפתיחה של הבצק.

אופן הכנה:
בקערה מערבבים קמח מלח אבקת אפייה חומץ ושמן.
מוסיפים בהדרגה מים עד קבלת בצק מגובש לא ולא קשה.
מורידים למשטח עבודה. מעבדים עם הידיים 3 דקות.
מכסים עם ניילון ל 20 דקות. לאחר מכן.
קורצים 6 כדורים שווים.
מכסים לעוד 20 דקות.
לאחר מכן פותחים את הבצק עם חמאה.
שאר הפתיחה בסרטון.

בהצלחה 🙏🙏🌺🌺

לסרטון המלא 👇👇

🇮🇱https://www.facebook.com/groups/860745978044355/permalink/1538426846942928/?mibextid=Nif5oz

מתכוןמתכון

בורקס מיוחד 🔥🔥 _מתכון כתוב + סרטון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים
אריה רוזנשטוקספר המתכונים של
מתכון של

אריה רוזנשטוק

249 מתכונים