מיוחד לחג
למתכון 👇
מצרכים :
500 גרם בשר טחון
2 בצלים חתוכים לקוביות
קופסת פטריות קצוצות
חבילת בצק עלים
או בצק פילאס
אופן ההכנה :
מטגנים את הבצלים עד הזהבה
מוסיפים פטריות ומטגנים עד להזהבה !
לאחר הזהבה מוציאים את הבצל המטוגן והפטריות מהסיר טיגון לכלי אחר ושומרים בצד .
באותו הסיר שטגנו בו את הבצל והפטריות מוסיפים אליו את הבשר טחון ומטגנים היטב היטב עד שהבשר משחים מעט
מטבלים במעט
מלח
רבע כפית כורכום
רבע כפית פפריקה
רבע כפית שום גבישי
רבע כפית פלפל שחור גרוס
לערבב היטב לקרר
לקחת בצק עלים ולפזר מעט קמח ולרדד ולחתוך לרצועות ארוכות ומעט רחבות
למלא במילוי ולהכין לפי התמונה שנמצאת במתכון שלפנכם 👇
להניח במגש מרופד בנייר אפיה
*למרוח ביצה ושומשום
"לאפות בתנור בחום בינוני
בערך עשרים דקות או עד להזהבה