Share with:


פרווה

אופן הכנה

1 ק"ג קמח מנופה
1/4 כוס שמן
4 ביצים
30 גר' שמרים טריים או 2 כפות שמרים יבשים
1 וחצי כוסות סוכר
2 כפות כמון ירוק מתוק שלם
מעט קצח … אם לא אוהבים לוותר
חופן גדול צימוקים עדיף קטנים
1 וחצי כוסות מיץ תפוזים סחוט טרי
אם זה לא העונה אפשר מבקבוק אבל גם לחפש את המיץ הטבעי
קליפת תפוז מגורדת…לי תמיד יש במקפיא
1 מרגרינה רכה להוציא מהקירור 3 שעות לפני

ללוש הכל יחד כ 8 דקות לכסות *בנילון ומגבת בחורף שמיכה . את תהליך התפיחה לעשות 3 *פעמים כל פעם ללוש מעט להוציא אויר ושוב להתפיח.& להכין *לחמניות .או להכניס לתבניות אינגליש קייק *קטנות .למרוח ביצה טרופה ..לפזר שומשום .אפשר *להניח שקדים או אגוזים. ולהמיד שלא יפלו באפיה. אפשר לפזר שומשום ולהצמיד .לאפות 175 או 180 תלוי בתנור שלכם ..עד השחמה. *אני פה לכל שאלה. תעדכנו איך יצא לכם

👍 בהצלחה 💜לאה💜

בולו_מתכון של לאה בוארון
לאה בוארוןספר המתכונים של
מתכון של

לאה בוארון

49 מתכונים