Share with:


פרווה

אופן הכנה

המטבח הטוניסאי של בריגי'יט סבן

3 ביצים
3/4 כוס סוכר
כוס שמן
כפית בסבס טחון (אניס)
1 סוכר וניל
1אבקת אפייה
כפית קליפת תפוזים מיובשת
קמח לפי הצורך
שוקולד מריר קופסא
שקדים וצימוקים

ההכנה:
שמים את כל המרכיבים ובסוף את הקמח ויוצרים מעין בצק רך עדין וקל לעבוד איתו.
לחלק לכדורים קטנים את הבצק
אחרי כן כל כדור פותחים ושמים קוביית שוקולד שתי צימוקים ושקד אחד אחרי כן לגלגל
ומברישים מעל ביצה
ולקישוט מי שרוצה שמים למעלה שקד או אגוז כל אחד לפי בחירתו

שמים בתנור שמחומם מראש ל160 מעלות עד שמשחים

בהצלחה
בריג'יט רובין סבן

בולו_מתכון של בריג'יט רובין סבן
בריג'יט רובין סבןספר המתכונים של
מתכון של

בריג'יט רובין סבן

9 מתכונים