Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

כמות 30 יחידות

לבצק:
4.5 כוסות קמח
200 גר' חמאה/מחמאה לפרווה, בטמפ' החדר
1/2 כוס מים
1 ביצה
1/2 כוס שמן
1 שקית א. אפייה
קורט מלח

אופן ההכנה:
1. לשים יחד את כל החומרים עד לקבלת בצק רך ונעים, אם הבצק דביק מעט מוסיפים עוד 2-3 כפות קמח, משאירים למנוחה כחצי שעה במקרר
2. מרדדים לעיגול ועושים משולשים כמו פיצה, מורחים מלית שוקולד, מפזרים אגוזים ומגלגלים.
3. אופים בתנור חם 180 מעלות כ 7 דקות
4. לא נוגעים בעוגיות כשהן חמות
5. טובלים בסירופ ומוציאים.
אפשר לפזר מעל קוקוס/אגוזים/סוכריות וכו'

למלית:
כוס ממרח שוקולד
1/2 כוס אגוזי לוז טחונים.
(אפשר להשתמש גם בממרח אגוזים או נוטלה במקום)

לסירופ
1 כוס מים
1.5 כוסות סוכר
כף מיץ מחצי לימון
חצי כפית תמצית וניל

אופן ההכנה:
מבשלים יחד הכל על אש גבוהה כ5 דקות לאחר הרתיחה ומצננים

אצבעות פריכות במלית שוקולד
הילה סמוכה רשתיספר המתכונים של
מתכון של

הילה סמוכה רשתי

195 מתכונים