המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487
לקציצות:
קילו בשר טחון
צרור פטרוזיליה
מעט כוסברה
2 בצלים גדולים
2-3 ענפים של כרפס
לטחון הכל ביחד
להוסיף 2 כפות שמן
מלח
פלפל לבן
כורכום
ראס אל חנות
ללוש הכל ביחד להכניס למקרר למשך שעה.
בסיר לאדות 2 בצלים קצוצים
עד לשקיפות, להוסיף את האופנה לערבב דקה שתיים
ולכסות עם מים רותחים
לתבל בפלפל לבן, מלח,כורכום, כמה עלים של כרפס, כף שמן, לתת לזה לרתוח,להנמיך את הגז ולהוסיף את הקציצות.