Share with:


בשרי

אופן הכנה

Posted by ‎עינת חנניה‎ on Thursday, June 14, 2018

בקשו מהקצב לנקות טוב כמה שפחות שומנים
עינת חנניה💞
אהבת חינם קונה עולם💞
מצרכים💞

4-5 נתחי אסדו נקיים
2 שני שום
1 בצל גדול חתוך רצועות
5-6 ת.אדמה קטנים(או גדולים חצויים)
כף וחצי שמן זית
תיבול💞
בקערה שמים
3 כפות שמן זית( או שמן קנולה)
כף רוזמרין יבש
חצי כף לא גדושה כורכום
חצי כף פלפל שחור
כפית גריל עוף
כף מרק עוף
ההכנה💞
שוטפים את האסדו ומייבשים בנתיים בסיר רחב/מחבת מחממים את כף וחצי השמן ומנחים את האסדו צורבים משני הצדדים מוצאים לקערה
עם התבלינים מעסים ומערבבים טוב טוב (לשמור את הקערה עם התיבול).
בתבנית פיירקס מסדרים את רצועות הבצל ומנחים מעל את האסדו ומפזרים את השיני שום
את הת.אדמה שמים בקערה עם התיבול מעסים מערבבים טוב ומנחים בין האסדו .
את התיבול שנשאר מוסיפים כוס מים ושופכים לתבנית מעל הכל מכסים בנייר כסף או מכסה(אפשר להכין בסיר אמיד חום)
מכניסים לתנור שחומם מראש 250 מעלות על תבנית התנור למשך חצי שעה 40 דקות מורדים ל200 מעלות למשך שעה וקצת..(לפתוח לבדוק שהבשר רך חמאה…לכבות ובתאבון😋

אסדו ללא עצם בתנור
עינת חנניהספר המתכונים של
מתכון של

עינת חנניה

148 מתכונים