Share with:


צמחוני טבעוני כשר לפסח פרווה

אופן הכנה

4 כוסות שקדים
2כוסות סוכר
1 סוכר וניל
מעט קוניאק
קליפת לימון מגורדת
200 גרם אגוזים שלמים
200 גרם תמרים /שזיפים /משמש ..כל פרי יבש
אפשרי צבע מאכל לפי הטעם

הכנה
מרתיחים סיר עם מים לשים את השקדים כ5 דקות לקלפן וליבש טוב ליטחון עם הסוכר ווניל וקליפת לימון עד שהתערובת דביקה לחלק לכמה צבעים שרוצים ומכינים כדורים קטנים ולחבר את השקדים וליטבול בסוכר וכל פרי אחר את התמרים להכין בצורת נקניק קטן ליטבול בסוכר ולעשות צורה עם סכין הפוכה ולשים במנזט

אגוזים במרציפן
הלנה בן-חמוספר המתכונים של
מתכון של

הלנה בן-חמו

125 מתכונים