עוגת שוקולד עננים ללא מיקסר_מתכון של נורית יונה – מאסטר מתכונים
עוגת קרם בורלה ❤️_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים
❤️🙏 לתחתית: 3/4 חבילת ביסקויטים טחונים לאבקה 60 גרם חמאה מומסת לערבב ולהדק על תבנית או רינג 22 ולהקפיא עד להכנת הבורלה. לתוך סיר קטן : 1/2 ליטר שמנת מתוקה וכפית מחית וניל . לתוך צלוחית לשים 5 חלמונים וחצי כוס סוכר ולערבב. לחמם את השמנת קלות ולהשוות טמפרטורות ( לקחת מהשמנת מעט ולערבב לחלמונים) […]
עוגת גבינה_מתכון של אתי רשתי – מאסטר מתכונים
מתכון של אתי רשתי 5 ביצים מופרדות 1 כוס סוכר 4 כפות אסטנד וניל 4 כפות קורנפלור 750 גר גבינה לבנה 1 שמנת חמוצה להקציף הלבן עם סוכר לקצף קשה בקערה נפרדת לערבב כל החומרים יחד להוסיף הקצף לתערובת ללוש בעדינות לצקת לתבנית לאפות 180 מעלות שעה להשאיר בתנור שעה ולקרר
דג טונה ברוטב מזרחי_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים
מצרכים : 7-8 חתיכות דג טונה 7 פלפלים יבשים מתוקים או חריפים 1 גמבה חתוכה לרצועות 12 שיני שום חתוכות 1 גזר חתוך לרצועות דקות כוס וחצי חומוס מבושל 2 כפות פפריקה חצי כפית כורכום כפית מרק עוף טיפונת מלח לפי הצורך 2 כפות רסק עגבניות כפית סוכר חצי כוס שמן חופן כוסברה קצוצה אופן […]
עוגת טורט בחושה עם פסי עוגת גבינה_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים
שבועות בפתח, והרשת מוצפת בעוגות גבינה אז בואו נכין עוגת טורט גבינה קצת שונה והכי חשוב טעימה😋 בחושה עם פסי עוגת גבינה . לטורט: ביצה חצי כוס סוכר תמצית וניל סוכר וניל כוס חלב חצי כוס שמן כוס ורבע קמח אבקת אפיה לערבב היטב לרפד בנייר אפיה תבנית מלבנית קטנה לצקת להכין עוגת גבינה 250 […]
טילונים במילוי קרם וניל עשיר_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים
מצרכים : בצק עלים נייר אפיה קונוסים / גלילי מתכת / טילוני ופל גלידה אופן ההכנה : מרפדים קונוסים ממתכת או גביעי גלידה בנייר אפיה משמנים אותם מעט . פורסים את בצק העלים מקמחים אותו מעט חותכים אותו לרצועות ומלפפים כל רצועה של בצק על גבי הקונוס מתחילים מהשפיץ כלפי מעלה ! כמעט עד סוף […]
מעמול ללא גלוטן_מתכון של שמחה אלגלי – מאסטר מתכונים
להקפיד על כמויות.. לעבוד עם משקל לבצק: 220 גרם קמח "כרגיל" או קמח "תמי" נטול גלוטן 100 גרם אבקת סוכר 200 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות 30 גרם שקדים טחונים 50 גרם קורנפלור קורט מלח 1 כפית תמצית וניל 1 ביצה L 2-3 כפות חלב (במידת הצורך) למילוי: ממרח תמרים או פרג או שוקולד אופן […]
קיזדיקס – מאפה טורקי,עם חצילים וגבינה בולגרית_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים
לבצק: 3 כוסות קמח. 200 גרם מרגרינה או מחמאה.(אפשר נוטרינה) חצי כפית מלח 1 ביצה 2 כפות יוגורט 50 ג' גבינת קשקבל למילוי: חציל אחד גבינה בולגרית מגורדת. חלמון מעט פלפל שחור. ללוש היטב את הבצק לעטוף בניילון נצמד ולהכניס למקרר לשעתיים לאחר מכן לרדד ולחלק את הבצק ל18 כדורים שווים לרדד מעט וליצור כמעין […]
טארט לימון פרווה_מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים
המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487 לבצק פריך: 100 גרם מחמאה קרה חתוכה לקוביות ביצה מדיום גרידת תפוז רבע כוס מיץ תפוזים 100 גרם קמח או קמח ללא גלוטן תמי 70 גרם אבקת סוכר 50 גרם שקדים טחונים 25 גרם קורנפלור קורט מלח 1/2 כפית תמצית וניל לקרם לימון: 2 […]
עוגת גבינה עם פיצפוצי שוקולד_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים
תבנית מס:24 כוס חד פעמי שתיה קרה. 4 ביצים גבינה לבנה 500 גרם גביע גדול שמנת חמוצה . כף קמח 2 כפות קורנפלור. 2 כפות אינסטנט פודינג וניל עם פיצפוצי שוקולד. כוס סוכר להפריד ביצים, להקציף חלבונים עם חצי כוס סוכר לקצף אחיד וחזק. לערבב שאר החומרים יחד בקערה נפרדת להוסיף את הקצף בהדרגה ולערבב […]
רולדה בלינצ'ס שערות קדאיף וקרם פיסטוק 🌺_מתכון של שף אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים
להצטרפות לקבוצה שלי לחצו כאן : אוכל של אריה באהבה 🙏🙏🙏💖💖💖 טלפון להזמנות : 054-744-6518 לבלינצ'ס: 500 גרם קמח 2 כפות אבקת סוכר 3 ביצים XL או 4 מדיום חצי כוס שמן. ליטר חלב + כוס מים למחית פיסטוק: 150 גרם פיסטוק רבע כוס שמן במעבד מזון שמים פיסטוקים טוחנים עד פירורים מוסיפים את השמן מעבדים […]
עוגת תפוחים 🍎תמיד טעימה ואהובה😋_מתכון של ברכה זולינג – מאסטר מתכונים
קבלו באהבה❤️ קבלו עוגת תפוחים משגעת,תמיד טעימה תמיד מצליחה,אחת מהשוות😋🍎🍎 שתפו ושימרו🙃👇 https://fb.watch/axslNacrhr/ לבצק👇 2 ורבע כוסות קמח קמח מנופה+שקית אבקת אפיה 200 גר חמאה בטמפרטורת החדר חצי כוס סוכר לבן,(אפשר להשתמש בכוס סוכר לאוהביי המתוק.) גרד מחצי לימון ביצה גדולה כפית תמצית וניל 1 👇 לערבב בקערה ולהניח בצד.👇אין צורך בריכוך בישול, התפוחים. 👇 […]
שערות קדאיף ועלי פילו במילוי מלבי❤ חלומי ❤_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים
לבשל על גז ליטר חלב פחות כוס 1 שמנת מתוקה חצי כוס סוכר לערבב היטב בכוס שהפרשנו בצד להוסיף 6 כפות קורנפלור ולערבב . לפני רתיחת החלב לערבב שוב את הקורנפלור עם החלב ולשפוך לתוך הסיר עד להסמכה . להוסיף שש טיפות מי ורדים ולהניח בצד.(הכמות מספיקה להרבה אפשרי להכין חצי כמות ) למי שרוצה […]
ריבועי עוגת גבינה_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים
לבצק: * 3 כוסות קמח * 1 חבילת חמאה 100 גרם * 2 חלמונים * 3 כפות סוכר * 1 כף שמרים * ½ כוס מים * 2 סוכר וניל * מעט תמצית וניל למילוי: * 1 כוסות סוכר * 1 קילו גבינה 9% * 4 שקיות סוכר וניל * 5 כפות קמח * 1/2 […]
קציצות כרישה עם חזה עוף בנינג'ה מטוגנות / אפוייות_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים
טעים בכל מצב. 5 יחידות כרישה לנקות ולחתוך לשטוף טוב. להרתיח במים כחצי שעה עד שהכרישה ממש רכה. להניח במסננת להוצאת הנוזלים. ולתת להתקרר. 1.לסחוט הייטב את הכרישה לקצוץ לחתיכות קטנות להוסיף חצי קילו עוף טחון חופן פיטרוזליה ( אפשר לוותר אם לא אוהבים) 2. להוסיף 2 ביצים 3. חצי כוס פרורי לחם תבלינים- מלח. […]
בקלוואה שקדים וטחינה_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים
מצרכים למילוי: 1/2 1 כוס וחצי טחינה גולמית 1 כוס סוכר 1/2 1 כוס וחצי קוקוס 1/2 כוס שקדים טחונים או אגוזי מלך טחונים (לא חובה אבל מוסיף) מערבבים את כל מרכיבי המילוי יחידת בצק פילו להברשה : שמן קנולה לציפוי אחרי האפיה : סילאן אופן ההכנה : מורחים בעזרת מברשת סיליקו עלי פילו […]
עוגת לוטוס עשירה ללא אפיה_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים
תבנית עגולה 24/22 מצרכים לתחתית : 250 גרם ביסקוויטים לוטוס טחונים (כ-30 עוגיות) 150 גרם חמאה מומסת 1 כף חלב לקרם גבינה: 2 מיכלי שמנת מתוקה (סה”כ 500 מ”ל) 3 כפות סוכר 1/4 רבע כוס חלב 4 כפות גדושות פודינג וניל 1 מיכל גבינה לבנה 250 ג' לציפוי: 3 כפות גדושות ממרח לוטוס לקישוט : […]
עוגת בסקויטים בציפוי שוקולד לבן 🍓_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים
מצרכים לקצפת: מקציפים היטב 2 מכלי שמנת מתוקה( 500 מ') 3 כפות סוכר 4 כפות פודינג וניל מוסיפים בתנועות קיפול 2 גביעים גבינה לבנה 500 גרם 2 עד 3 כפות נוספות של סוכר כל אחת לפי המתיקות שהיא אוהבת ההכנה מסדרים שכבת בסקויטים על גבי תבנית קוטר 26 אפשר גם תבנית מרובעת אין צורך להרטיב […]
פיצה טעימה בטירוף_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים
לבצק : 1 קילו קמח 1 כף מלח 4 כפות גדושות סוכר עיסת שמרים : 2 כפות שמרים יבשים כפית סוכר חצי כוס מים מהברז לערבב היטב ולתת לתסיסה של 5 דקות בערך חצי כוס שמן זית מים לפי הצורך בערך 4 כוסות ח.פעמי לשתיה קרה אופן הכנת הבצק: לשים בקערה את המצרכים היבשים ולערבב […]
רולדה במילוי גבינה וקרמבל פיסטוק שקדים_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים
המצרכים : 1 חב' בצק עלים למילוי: 500 גרם גבינה כנען או גבינה לבנה 1 חלמון 2 כפות קורנפלור 4 כפות פודינג וניל רבע כפית גרידת לימון 1/2 כוס סוכר +2 כפות נוספות ליותר מתוק אופן ההכנה: בקערה מערבבים היטב את כל מצרכי המילוי עד לאיחוד. לוקחים את בצק העלים וחותכים ממנו מלבן בגודל 25*25 […]
לזנית גבינות טעימה בטרוף_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים
מצרכים ואופן הכנה לרוטב אדום : מטגנים ומזהיבים 1 בצל קצוץ 1 כף שמן מוסיפים קופסת פטריות חתוכות ונותנים גם לפטריות טיגון קל. מוסיפים לבצל ולפטריות 3 עגבניות חתוכות לקוביות ולטגן ולצרוב עד להתרככות העגבניות. לאחר מכן מוסיפים 2 כפות רסק עגבניות מתבלים לפי טעמכם מעט מלח מעט סוכר מעט פלפל שחור גרוס תבלין […]
פאי עוגת גבינה קרה וקרמבל_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים
מצרכים : בתבנית פאי 26-28 לבסיס: 3 כוסות קמח כוס ח"פ שקוף 3/4 כוס סוכר 1 ביצה 1 שקית אבקת אפיה 1 שקית סוכר וניל 1 כוס שמן גרידת לימון אופציונלי אופן ההכנה : בקערה מכניסים את כל מרכיבי הבסיס ומערבבים היטב בעזרת מזלג עד לקבלת בצק פירורים לוקחים כוס אחת מפירורי הבצק ומפזרים בתבנית […]
עוגת גבינה פירורים אפויה חלומית_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים
מצרכים לתבנית קטנה 22' לבסיס: 3 כוסות קמח כוס ח"פ שקוף 3/4 כוס סוכר 1 ביצה 1 שקית אבקת אפיה 1 שקית סוכר וניל 1 כוס שמן למילוי: 3 גבינה לבנה רגילה 3/4 כוס סוכר 2 כפות מלאות פודינג וניל 3 בצים שלמות מעט גרידת לימון אופן ההכנה: בקערה מכניסים את כל מרכיבי הבסיס ומערבבים […]
קיש ברוקולי נדיר 🥬_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים
מצרכים ואופן הכנה לבסיס : לוקחים ריבוע בצק עלים מקמחים ומרדדים אותו מעט מרפדים את הבצק שרידדנו בתוך תבנית של פאי גם בדפנות ! לדקור במזלג את הבצק ולאפות בחום 180 מעלות אפיה חלקית.. להזהבה קלה.בערך 15 דקות . בנתיים מכינים מילוי: 2 גבעולי בצל ירוק חתוך 2 קישואים חתוכים לקוביות כוס פטריות חתוכות מטגנים […]
עוגת גבינה קלאסית_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים
מצרכים : 5 חלבונים L 1 כוס סוכר ח.פ.חם להקציף היטב ולהוסיף סוכר בהדרגה לקצף רך ולא נוקשה ! בקערה נפרדת לערבב בכף 5 חלמונים מעט קליפת לימון 5 כפות קורנפלור 4 כפות פודינג וניל 750 גבינה לבנה 400 מיל שמנת חמוצה רגילה מוסיפים את קציפת החלבונים לתוך קערת הגבינות בתנועות קיפול בשלוש פעמים […]
פרחי קדאיף_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים
מצרכים לבסיס: 50 גרם חמאה או נטורינה 100 גרם שערות קדאיף אופן ההכנה: מניחים חמאה בקערה וממיסים במיקרוגל. מערבבים את שערות הקדאיף עם החמאה ומפרידים אותן בעזרת האצבעות. מניחים מעט מהשערות בתוך תבנית שקעים רינגים (אפשר גם של מפנאס) אופים בתנור שחומם מראש ל 170 מעלות כ- 15 דקות (או עד להזהבה קלה ) […]
קישואים ממולאים באורז ברוטב לימון_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים
5-6 קישואים בינוניים מנוקים. כוס וחצי אורז(אפשר עגול, הכנתי אורז בסמטי). למילוי: חצי צרור כוסברה קצוץ. חצי צרור פטרוזיליה קצוצה כמה עלי נענע קצוצים דק. בצל מגורד דק. כפית מלח כפית פלפל שחור. כף פפריקה מתוקה בשמן. חצי כף כמון. חצי כף כורכום כף שמן זית מיץ לימון מחצי לימון סחוט. לרוטב: 3 גבעולי סלרי […]
גריסיני /כעכים מלוחים _מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים
מצרכים : 3 כוסות קמח כוסמין מלא 2 כוסות קמח כוסמין לבן 3/4 כוס שומשום 1 כף שטוחה מלח 1/2 כוס שמן זית 1/2 כוס קרם קוקוס או 1/2 כוס שמן נוספת) 3/4 עד כוס מי סודה גזוז לפי הצורך לציפוי: ביצה שומשום אופן ההכנה: בקערה מוסיפים את כל המרכיבים ומוסיפים סודה לפי הצורך עד […]
מוקפץ פרגית בטמפורה ברוטב צ'ילי מתוק סויה ושום 🔥_מתכון של שף אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים
להצטרפות לקבוצה שלי לחצו כאן : אוכל של אריה באהבה 🙏🙏🙏💖💖💖 טלפון להזמנות : 054-744-6518 חצי קילו פרגית חתוכים לרצועות. 2 גזרים מקולפים חתוכים לרצועות פלפל גמבה אדום בצל יבש בצל ירוק פטריות חצי כוס צ'ילי מתוק שליש כוס סויה 5 שיני שום קצוצים טמפורה: כוס קמח 1 ביצה חצי כפית סודה לשתייה חצי כפית אבקת […]
עוגת כנאפה גבינה 🔥🔥_מתכון של שף אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים
להצטרפות לקבוצה שלי לחצו כאן : אוכל של אריה באהבה 🙏🙏🙏💖💖💖 טלפון להזמנות : 054-744-6518 ממיסים 200 גרם חמאה על אש נמוכה מאוד. נתחיל עם הסירופ: 2 כוסות סוכר כוס מים חצי לימון סחוט בסיר על האש רתיחה רבע שעה. למלית גבינה: ליטר חלב חצי כוס קורנפלור חצי כוס סולת גביע גבינת שמנת 50 גרם חמאה […]
פקעות תפוז_מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים
המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487 2 ביצים לארג' חצי כוס שמן חצי כוס מיץ תפוזים שקית סוכר וניל שקית אבקת אפיה כוס סוכר 2 כוסות קוקוס 2 כוסות קמח (עד שיוצא בצק רך ומעט דביק) לערבב הכל ביחד להכניס למקרר למשך שעה להוציא להכין כדורים במשקל 20 גר' לטבול […]
מתכון כתוב + סרטון להכנת יויו חגיגי_מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים
המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487 להכין בצק: 5 ביצים לארג' כוס שמן – כוס אוניבסלית 180cc כוס סוכר -כנל שקית אבקת אפיה כף גדושה גרידת תפוז דקה מאוד שקית סוכר וניל חצי כוס מים פושרים. להקציף הכל במיקסר, ולהתחיל להוסיף קמח לאט לאט ועד 4.5 כוסות בלבד אולי פחות. […]
גליליות שקדים במילוי טופי קרמל_מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים
המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487 חצי קילו שקד טבעי עם הקליפה. לשטוף היטב קלות בתנור 170 מעלות 20-25 דקות. לקרר היטב לטחון טחינה גסה ראשונה. לשמור בצד כוס אחת. טחינה שניה להוסיף 2 כוסות סוכר שקית אבקת אפיה שקית סוכר ווניל לטחון ביחד הכל. להוסיף 2-3 ביצים מדיום וללוש […]
תפוחי אדמה במילוי בשר כבש_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים
(מעין מפרום אבל לא שלא יתנפלו עלי הטריפולטאים😁): 2 תפוחי אדמה חתוכים לפרוסות עגולות ודקות. עגבניות פרוסות בצל פרוס לעיגולים 2 גבעולי סלרי עם העלים קצוץ לרוטב: רסק עגבניות 3 כוסות מים כף פפריקה כף כמון כפית וחצי מלח כפית פלפל שחור כף כורכום. למילוי הבשר 500 גרם בשר כבש צרור פטרוזיליה קצוצה צרור כוסברה […]
קהאי עיראקי_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים
חצי קילו קמח. כף סוכר שקית אבקת אפיה. רבע כפית מלח חצי כוס שמן. כוס עד כוס וחצי מים ללוש היטב עד לבצק אחיד וחלק לפרוס ל13- 14 כדורים לרדד למרוח בחמאה לקפל מימין ולמרוח שוב חמאה לקפל שמאל ולמרוח ולקפל לכמה קעפולים עד שנוצר רבוע. להניח בתבנית מכוסה הניילון נצמד להכניס למקרר ל3 […]
לחם כוסמין לבן עם עם זיתים שחורים_מתכון של נורית יונה – מאסטר מתכונים
עוגת גבינה שוקולד אפויה במרקם של מוס_מתכון של נורית יונה – מאסטר מתכונים
עוגת גבינה שוקולד עשירה ללא מיקסר_מתכון של נורית יונה – מאסטר מתכונים
עוגת גבינה בחושה ❤️_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים
רינג 20 לטחון חצי שרוול ביסקויטים ולהמיס 50 גרם חמאה לערבב ולהדק היטב לתחתית ❤️ להקציף 4 ביצים יחד עם כוס סוכר לעצור מיקסר ולהוסיף 500 גבינה לבנה 1 גביע שמנת נפוליון 2 גביעי שמנת חמוצה 3 כפות קורנפלור 3 כפות אינסטנט פודינג וניל 200 מעלות ל10 ד ולהוריד ל160 כשעה וחצי ניתן לפתוח תנור […]
חצילים במילוי פלאפל וטחינה_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים
מה יותר כייף מלהניס הכל לפיתה חמה ועוד ביום שישי🤗😌 לפלאפל: 500 גרם חומוס מושרה לילה. כף סודה. כף מלח צרור כוסברה צרור פטרוזליה כפית כמון בצל יבש מעט פלפל שחור לטחון הכל לעיסה לערבב . 2 חצילים בינונים פרוסים לאורך דק דק דק מעט מלח. להניח מעט מהעיסה לגלגל את פרוסות החציל לרול ולטגן […]
טורט בחושה עם פיצפוצי שוקולד_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים
כשאתם קצרים בזמן, כשאין לכם כח בואו תכינו את העוגה הזו קלה קלקלקלה וטעימה 😋. לחומרים: 4 ביצים (ללא הפרדה)🥚🥚🥚🥚 כוס סוכר🥛 כוס וחצי קמח. שקית א. אפיה 3/4 כוס שמן. כוס פתיתי שוקולד(לא משנה איזה חלב או מריר) הכל כוס ח. פעמי שתיה חמה. להקציף ביצים שלימות עם סוכר. להוסיף קמח שמן אבקת אפיה, […]
תפוחים מסוכרים_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים
רולדת וניל ותותים 🍓 מעלפתתתתת _מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים
מצרכים לרולדה : 4 ביצים L מופרדות 5 כפות סוכר 1 שקית סוכר וניל 2 כפות שמן 7 כפות מיץ תפוזים 4 כפות קמח (לא ממש גדושות) 1 כפית אבקת אפיה אופן הכנה: מקציפים חלבונים עם סוכר וסוכר וניל לאחר מכן מוסיפים חלמונים שמן מיץ תפוזים ובסוף קמח ואבקת אפיה מערבבים בעדינות בתנועות עטיפה […]
פיתות בגריל חשמלי הכי_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים
מצרכים לעיסת השמרים : בצלוחית עמוקה 2 כפות שמרים יבשים כפית סוכר חצי כוס מי ברז לערבב ולתת לעיסה לתסוס כמה דקות .. בקערה גדולה : 1;קילו קמח מנופה 1 כף שטוחה מלח 2 כפות סוכר לערבב את כל החומרים היבשים.. להוסיף חצי כוס שמן ואת עיסת השמרים שתססה. ומים לפי הצורך…בערך 3 …כוסות פלוס […]
עוגיות ספירלה כחול לבן_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים
מרכיבים : בכוס חד פ.לשתיה חמה 200 גרם נטורינה רכה 1 כוס אבקת סוכר שקית סוכר וניל חצי כפית אבקת אפיה 1 ביצה L 1/4 3 כוסות קמח לפי הצורך צבע מאכל כחול אופן ההכנה: בקערה שמים את כל המרכיבים ואת הקמח בהדרגה עד לקבלת בצק אחיד ונוח לרידוד . מחלקים את הבצק לשתי חלקים […]
לחם פרנה/פיתות פרנה_מתכון של שושנה סויסה – מאסטר מתכונים
1קג קמח מנופה, שתי כפות שמרים יבשים חצי כף מלח 6 כוסות חד פעמי( שתייה קרה), מים חמימים ללוש במיקסר עם וו לישה עשר דקות, להתפיח חצי שעה, שוב ללוש חמש דקות במיקסר, להתפיח עשרים דקות, לטבול את הידיים במים ,ליצור עיגולים, להניח בתבנית, לאחר עשר דקות לאפות כל תבנית לחוד ,בתנור 250 מעלות, לא […]
מתכון כתוב + סרטון להכנת דבלה / פזואלוס_מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים
המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487 5 חלמונים חצי כוס שמן 5 כפות מים מהברז חצי כפית מלח פקק חומץ שקית אבקת אפיה קורט סודה לשתיה שקית סוכר וניל לערבב הכל ביחד, הקצפה קלה ידנית. להוסיף קמח לאט לאט בערך 4 כוסות. עדיין כל אחת תוסיף קמח עד שהבצק מתגבש […]
❤ פאי / טארט וניל_מתכון של אילנה טל דרך ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים
ולתפארת מדינת ישראל ❤ תודה מיוחדת ל…אילנה טל מתכון ראשון לשבועות (אחד מרבים) יוצא לדרך. הקינוח מזכיר במרקם רפרפת/פלאן הוא טעים ברמות, קטיפתי ומיוחד הבסיס רק מוסיף לו טעם וטקסטורה פריכה,מה שיוצר שילוב טעמים מושלם. לבסיס הפאי: במעבד מזון נעבד יחד: 100 גרם חמאה קרה מאוד חתוכה לקוביות חצי כוס אבקת סוכר 1 ביצה כוס […]