Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

https://www.facebook.com/margalitnooni/videos/pcb.1259651430910999/3026290407415861/?type=3&theater&ifg=1

הצטרפו לקבוצה שלי : אופים עם מרגלית

עוגיות כיס, כך אני מכנה אותם מזכירות לי כיס מלא מטבעות חחח
המתכון הוא מסורתי כך הכננו בבית מאז ומתמיד.
המתכונים הכי טובים הם המתכונים של אמא וסבתא עוד כשלא היה ברור למה בצק פריך לא לשים הרבה . (כדי לא להפעיל את הגלוטון שבקמח למי שלא יודע חחח). האמהות ידעו הכל באינטואיציה.
ברברתי מספיק ועכשיו למתכון
אגב אפשר לקרוא לבצק הזה גם בצק שק"מ. ראשי תיבות של שמנת , קמח ו? שכחתי מה המ' חחח מרגרינה

כוס חד פעמי שקוף קצפת צימחית ריץ או השפ הלבן לגירסת הפרווה .
לגירסת החלבי שמנת מתוקה כמובן.
חצי כוס סוכר אני משתמשת בחד פעמי הפשוט.
200 גר מרגרינה או חמאה
שקית סוכר וניל 1
2 חלמונים
4 כוסות קמח
כפית א. אפיה
ללוש יחד
להכניס למקרר למנוחה כחצי שעה
לגלגל לרולדה ולחתוך חתיכות שוות .
את החתיכות לרדד לעיגולים למרוח את המלית, לפזר אגוזים גרוסים עבה וכל עיגול לקפל לחצי ולרבע.
למילוי
4 חלבונים להקציף לקצף יציב, להוסיף כוס סוכר בהדרגה ולהמשיך להקציף עד שמקבלים מרנג יציב במרקם של קרמבו .להוסיף 3 כפות פודינג ולהמשיך להקציף ולהוסיף 100 גר קוקוס לערבב הכל.
למרוח על כל עיגול לפזר אגוזי מלך ולקפל לחצי ושוב ולרבע.
הסוד הוא לרדד את העיגולים מאוד דק ממש עד לשקיפות . כך מקבלים עוגיות יפות יותר

מתכוןמתכון

מתכון כתוב + סרטון להכנת עוגיות כיס_מתכון של מגי נוני מרגלית
מגי מרגליתספר המתכונים של
מתכון של

מגי מרגלית

14 מתכונים