Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

2 ביצים
1/2 כוס סוכר
1/2 כוס קקאו
כוס וחצי קמח רגיל
רבע כפית מלח
כפית אבקת אפיה
100 גרם שוקולד צ׳יפס (חלקתי ללבן ומריר).
רבע כוס שמן
בקערה מערבבים שמן, סוכר וקקאו לתערובת אחידה וחלקה.
להוסיף את הביצים עד להטמעה.
להוסיף קמח, מלח, אפיה ושוקולד צ׳יפס ולערבב לבצק אחיד.
מעבירים למקרר לשעה.
כאשר הבצק קר יוצרים כדורים קטנים
(15 גרם לערך) ומגלגלים באבקת סוכר.
מסדרים בתבנית עם נייר אפייה במרווחים.
מחממים תנור ל 170 מעלות
אופים במשך 10 דקות לערך ולהוציא הן מתייצבות בחוץ.
בהצלחה❤️

מתכוןמתכון

עוגיות שוקולד מתפוצצות…טעימות בטירוף במינימום זמן 🔥🔥_מתכון של סמדר ואלי וקנין
סמדר ואלי וקניןספר המתכונים של
מתכון של

סמדר ואלי וקנין

40 מתכונים