Share with:


פרווה

אופן הכנה

לבצק
‏ ‏שלוש וחצי ‏כוסות קמח
‏כף שמרים יבשים
‏סוכר חצי כוס ‏
ביצה. אחת
מרגרינה ‏בטעם חמאה 100 גרם
‏מים כוס ורבע

למילוי
פרג 100 גרם
מרגרינה בטעם חמאה 50גרם
צימוקים50 גרם
אגוזי מלך ‏חצי כוס
‏חלב שליש כוס
למריחה ‏ביצה אחת

סירופ
‏כוס מים
‏ ‏חצי כוס סוכר
‏לימון אחד ‏סחוט

אופן ההכנה
‏בקערה לשים את כל מצרכי הבצק ללוש ‏לבצק רך ונעים להתפיח את הבצק שעה וחצי ‏או עד שיכפיל את עצמו ‏‏ללוש שוב כמה דקות ושוב להתפיח לעוד ‏חצי שעה בינתיים ‏לבשל ‏את כל מצרכי המילי ‏חמש דקות ‏לחלק את ‏המילי ‏לשניים ‏ואת הבצק לשניים ‏לרדד לעלה דק.נמרך מלוי לגלגל לרולדה ‏ להדק קצוות ‏ למרוך ביצה ‏מעל ‏לאפות ‏בתנור שחומם מראש על 180 מעלות 45 דקות עד השחמה כאשר הרולדות ‏מוכנות להבריש בסירופ חם ‏

בהצלחה בתיאבון סיגלית ימין

שמרים פרג ‏צימוקים ‏ ‏אגוזי מלך
סיגלית ימיןספר המתכונים של
מתכון של

סיגלית ימין

204 מתכונים