Share with:


חלבי

אופן הכנה

100 גרם שוקולד מריר
1/2 שמנת מתוקה
200 גרם ביסקיויטים
לשבור את הביסקיויטים לחתיכות קטנות, להמיס שמנת עם שוקולד ולשפוך על הביסקיויטים לערבב טוב ולשפוך לתבנית סיליקון מלבנית.
1 כוס חלב מרוכז
1/2 1 כוסות קוקוס

לערבב יחדיו ולישר מעל שכבת הביסקיויטים. להכניס למקפיא

בינתיים להכין שוקולד
100 גרם שוקולד מריר
1/2 שמנת מתוקה

להמיס יחדיו לערבב לשוקולד חלק ולצנן.
להוציא את התבנית מהמקפיא לצפות בשוקולד ולהחזיר למקפיא לשעתיים. להעביר למקרר ללילה.

לחלץ מהתבנית ולחתוך לחתיכות מלבניות.
לשמור בקירור.

שכבות ביסקויטים קוקוס ושוקולד
אילנית גואברהספר המתכונים של
מתכון של

אילנית גואברה

143 מתכונים