Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

לבצק:
חומרים:
2 כוסות קמח
1 ביצה
1/4 כוס שמן
קורט מלח
3/4 כוס חלב/מים לפרווה

למלית:
4 תפוחים ירוקים חתוכים לקוביות או מקלות דקות
2 כפות מיץ מלימון טרי
2 כפות סוכר או דבש
חצי כפית קינמון
25 גר' חמאה/מחמאה לפרווה

הכנה:
1. מערבבים יחד את כל חומרי הבצק עד לקבלת בצק נעים
2. מחלקים את הבצק לשישה כדורים ומרדדים כל חלק לבצק דק דק, על מנת שיהיה לנו קל להגיע לתוצאה תובאה, יש לקמח את משטח העבודה בכל פעם במעט קמח וקורנפלור יחד.
מכניסים למקרר ועוברים להכנת המלית,
ממיסים את החמאה, מוסיפים את יתר המצרכים ומערבבים על אש בינונית עד לריכול תפוחי העץ.
מניחים מלבן של בצק שרידדנו, מורחים מעליו חמאה/מחמאה לפרווה מומסת מניחים מעל עוד בצק מרודד, מסדרים פס יפה של המילוי לאורך הבצק ומגלגלים וכן הלאה עם יתר הבצק והמילוי שנותר.
אופים בתנור חם 180 מעלות כעשרים דקות

שטרודל תפוחים
הילה סמוכה רשתיספר המתכונים של
מתכון של

הילה סמוכה רשתי

198 מתכונים