לרולדה:
3 ביצים
3/4כוס סוכר
3/4כוס שמן
3/4,כוס חלב.
תמצית רום.
כוס ורבע קמח.
כפית אבקת אפיה.
לסירופ הדובדבנים:
כוס דובדבנים.
כוס סוכר.
תמצית רום.
לציפוי
שמנת מתוקה
3 כפות אינסטנט פודינג וניל.
להקציף ביצים וסוכר לקצף לבן ותפוח.
להוסיף שאר המרכיבים בהדרגה.
לרפד ולשמן תבנית של תנור רחבה.
לצקת לתבנית ולאפות עד הזהבה חום של 170.
בינתיים לבשל את הדובדבנים עם הסוכר והמים לרוטב סמיך.
להקציף שמנת מתוקה
ואינסטנט פודינג וניל.
כשהעוגה מוכנה לגלגל אותה במגבת מטבח
כשהעוגה מתקררת לפתוח, להוריד את נייר האפיה למרוח מהקצפת ולהניח קצת מהסירופ על הקצפת לגלגל את העוגה שוב לרולדה.
לצפות בשמנת מתוקה את כל הרולדה ולפזר בנדיבות סירופ הדובדבנים