Share with:


כשר לפסח

אופן הכנה

3 ‏פרסה גדולים החלק הלבן
להכניס לסיר למלא מים לבשל עד ‏שהעלים ‏רכים
‏להעביר למסננת.. לסחוט נוזלים ולהוסיף:
שבע תפוחי אדמה פירה
ארבע ביצים
חצי כוס קמח מצה
פלפל ומלח לפי הטעם
חצי צרור כוסברה
חצי צרור פטרוזיליה קצוץ ‏

לערבב טוב לשים במקרר שהנוזלים יספגו בקמח מצה ‏חצי שעה ‏..אחרי חצי שעה ‏ליצור קציצות.
‏לטגן בשמן עמוק שני צדדים

בתיאבון סיגלית ימין

קציצות פרסה ‏כשר לפסח ולכל ימות השנה
סיגלית ימיןספר המתכונים של
מתכון של

סיגלית ימין

204 מתכונים