Share with:


צמחוני

אופן הכנה

מצרכים:
1 בטטה בינונית מבושלת במים ומרוסקת
2 פרחי ברוקולי מבושל במים וחתוך לחתיכות קטנות
2 בצלים בינוני קצוץ
4 ביצים
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
1 כפית אגוז מוסקט
2 כפות אבקת בצל
2 כפות קמח

הכנה:
מטגנים את הבצל

מכניסים את הבטטה וברוקולי

מקררים את התערובת במקרר

מכניסים את הביצים וכל השאר החומרים

שופכים לסיר טפלון בקוטר 14 ס"מ ועומק 6 ס"מ

אופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות ל 25 עד 30 דק

מחלצים את הפשטידה ומגישים

פשטידת בטטה וברוקולי
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

519 מתכונים