Share with:


חלבי

אופן הכנה

לקלתית
150 גרם חמאה רכה
3/4 כוס אבקת סוכר
כוס וחצי קמח
קורט מלח
חלמון בסוף

עם וו גיטרה לעבד לבצק לעטוף בנילון נצמד ולשים חצי שעה למנוחה

לפתוח את הבצק להניח בתבנית משומנת של פאי לדקור עם מזלג …ולאפות כ20 דקות לצבע זהוב לתנור שחומם מראש 180
מעלות.
להקציף שמנת מתוקה עם אינסטנט וניל וכוס חלב … וכ 10 טיפות תמצית טעם בטעם קוקוס

לקשט עם תותים או כל פרי שאתם אוהבים

פאי תותים קל וטעים
ירדנה ג'נאחספר המתכונים של
מתכון של

ירדנה ג'נאח

1169 מתכונים