עוגת טורט לימון קרם לימון שמנת מתוקה מסקרפונה ענן טעימה ברמות אחרות
מצרכים !!
כוס חד פעמי שתייה קרה תבנית 24
שש ביצים
כוס סוכר
שני כוסות קמח מנופה
3/4 כוס שמן
אחד סוכר וניל
אחד אבקת אפיה
1/2 כוס מים
שני כפות מיץ לימון
קרם לעוגה
500 גרם שמנת מתוקה
אחד אינסטנט פודינג וניל
1/2 כוס חלב
שני כפות סוכר
250 גרם גבינת מסקרפונה
קרם לימון
מצרכים
חצי כוס מים
רבע כוס מיץ לימון
שתי כפות גדושות קורנפלור
חצי כוס סוכר
30 גרם חמאה
גרדת לימון
שתי חלמונים
טיפת מלח
אופן ההכנה!!
בקערת המיקסר להקציף חלבונים לקצף בהיר 10 דקות להוסיף סוכר בהדרגה סוכר וניל את החלמונים להוסיף שמן בהדרגה את מים ,מיץ לימון קמח אבקת אפיה, לשמן תבנית עגולה עם נייר אפיה , לצקת את הבלילה
לאפות על חום 180 מעלות 55 דקות אצלי. כל אחת. והתנור שלה
מכינים קרם לימון
בסיר קטן שמים סוכר קורנפלור מיץ לימון מלח מערבבים שופכים פנימה מים מבשלים על לאהבה נמוכה תוך כדי ערבוב עד לרתחה והתערובת מסמיכה בקערה אחרת טורפים את החלמונים ויוצקים את תערובת הסוכר עד לאחוד מחזרים לסיר מבשלים את הקרם עד שמתחיל להסמיך מורידים האש מוסיפים גרדת לימון וחמאה מערביבים מניחים בצד להתקרר
כשהעוגה מוכנה לצנן להכין
קרם שמנת מתוקה עם סוכר חצי כוס חלב אינסטנט פודינג וניל
250 גרם גבינה מסקרפונה ,
,לפרוס את העוגה לשלוש שכבות. לצקת קרם בנדיבות לכסות שיכבה ראשונה, שיכבה שניה שיכבה שלישית, לצפות את העוגה לצקת את הקרם לימון ,מעל העוגה לישר, להכניס למקרר להתייצבות עוגה בתיאבון .