Share with:


חלבי

אופן הכנה

עוגת טורט לימון קרם ‏לימון ‏ שמנת מתוקה מסקרפונה ענן טעימה ברמות אחרות

מצרכים !!
‏כוס חד פעמי שתייה קרה ‏תבנית 24‏

שש ביצים
‏כוס סוכר
‏שני כוסות קמח מנופה
3/4 כוס שמן
אחד סוכר וניל
‏אחד אבקת אפיה
1/2 כוס ‏מים
‏שני כפות מיץ לימון

קרם לעוגה
500 גרם שמנת מתוקה ‏
אחד אינסטנט פודינג וניל
1/2 כוס חלב
‏שני כפות סוכר
250 גרם ‏גבינת מסקרפונה

קרם לימון
מצרכים
חצי כוס מים
רבע כוס מיץ לימון
שתי כפות ‏גדושות קורנפלור
חצי כוס סוכר
30 גרם חמאה
גרדת לימון
שתי חלמונים
‏טיפת מלח

‏אופן ההכנה!!
‏בקערת המיקסר ‏להקציף חלבונים לקצף בהיר 10 דקות להוסיף סוכר בהדרגה סוכר וניל את החלמונים ‏להוסיף שמן בהדרגה את מים ,מיץ לימון קמח אבקת אפיה, לשמן תבנית עגולה עם נייר אפיה ,‏ לצקת את הבלילה
לאפות על חום 180 מעלות 55 דקות אצלי. כל אחת. והתנור שלה

‏ ‏מכינים‏ קרם לימון
בסיר קטן ‏שמים סוכר ‏ ‏קורנפלור ‏מיץ לימון ‏מלח מערבבים ‏שופכים פנימה מים ‏מבשלים על לאהבה נמוכה‏ תוך כדי ערבוב עד לרתחה ‏‏והתערובת ‏מסמיכה ‏בקערה אחרת טורפים את החלמונים ‏ויוצקים את תערובת הסוכר עד לאחוד מחזרים לסיר מבשלים את הקרם ‏עד ‏שמתחיל להסמיך מורידים האש מוסיפים גרדת לימון וחמאה מערביבים ‏מניחים בצד להתקרר
כשהעוגה מוכנה ‏‏לצנן ‏להכין
קרם ‏שמנת מתוקה ‏עם סוכר ‏חצי כוס חלב אינסטנט פודינג וניל
250 גרם ‏ ‏גבינה ‏ ‏מסקרפונה ,
‏,לפרוס את העוגה לשלוש שכבות. ‏לצקת קרם ‏ בנדיבות ‏לכסות שיכבה ראשונה, שיכבה שניה שיכבה שלישית, לצפות את העוגה ‏לצקת את הקרם לימון ,מעל העוגה לישר,‏ ‏להכניס למקרר להתייצבות עוגה בתיאבון .

עוגת ‏טורט לימון,קרם לימון,קרם ‏שמנת מתוקה ‏ו‏גבינה ‏מסקרפונה_מתכון של סיגלית ימין
סיגלית ימיןספר המתכונים של
מתכון של

סיגלית ימין

204 מתכונים