Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

125 גרם חמאה או מרגרינה
כף סוכר
קורט מלח
250 גרם קמח
עד רבע כוס מים או יין לבן
1 ק"ג תפוחי עץ חמוצים
כף סוכר
2 ביצים
2 שקיות סוכר וניל
קליפת לימון מגורדת
כוס שמנת חמוצה
50 גרם סוכר

כל פרוסה כ-260 קלוריות

לערבב שומן , סוכר ומלח לתערובת קצפית . להוסיף קמח מנופה ויין לבן . להכניס למקרר לחצי שעה . לרדד את הבצק לעלה גדול יותר מן התבנית הקפיצית . להדק את שולי הבצק ולהכניס למקרר ל-10 דקות .
לחצות את התפוחים הקלופים ולחרוץ בהם חריצים . לסדרם בתבנית ולפזר עליהם כף סוכר . לאפות בטמפרטורה של 225 מעלות כ-30 דקות . לטרוף היטב ביצים , 50 גרם סוכר , סוכר וניל , וקליפת לימון .
לערב עם השמנת ולצקת על העוגה . לאפות 10 דקות נוספות

עוגת תפוחים
דייוויד וחברי הקבוצהספר המתכונים של
מתכון של

דייוויד וחברי הקבוצה

187 מתכונים