Share with:


פרווה

אופן הכנה

מצרכים הדרושים
5 ביצים
1 וחצי כוס סוכר
2 וחצי כוסות קמח
1 פודינג וניל
1כוס אגוזי מלך קצוצים
1 כפית קינמון
1 אבקת אפייה
1 סוכר וניל
1 כוס שמן
5 תפוחים חתוכים לקוביות קטנות

לגנאש
150 גרם שוקולד מריר
50 גרם מרגרינה מזולה
2 כפות שמן

אופן ההכנה
1) מקציפים את הביצים עם הסוכר עד לקבלת קצף תפוח ומכניסים את הקמח בהדרגה עד לאיחוד

2)מכניסים את שאר המרכיבים ומערבבים ללא מיקסר בתנועה קיפול ושופכים את התערובת לתבנית בקוטר 24 ס"מ ??

3) אופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות כ 45 דק

אופן ההכנה לגנאש
מכניסים למיקרוגל את השוקולד ו המרגרינה
ומערבבים ומכניסים את השמן ושוב מערבבים ומורחים על העוגה בצורה אחידה ושמים סביב קוקוס והפרחים זה מבצק סוכר אבל לא חובה

עוגת תפוחים עם גנאש שוקולד מריר
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

519 מתכונים