Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

לבצק
3 כוסות קמח
50 גרם מחמאה (אפשר חמאה ).
2 ביצים
חצי כוס סוכר.
שקית אפיה.
מעט מים במידה והבצק קשה מעט
ללוש היטב עד בצק חלק.
לעטוף בניילון נצמד ולהשיר חצי שעה במקרר.

מילוי
5 תפוחים חתוכים לקוביות.
רבע כוס סוכר
כפית וחצי קינמון
25 גרם מחמאה או חמאה.
כף קורנפלור מעורבב עם רבע כוס מים.

לציפוי :
שארית מהבצק עם כוס פאקנים קצוצים גס.
לרדד את הבצק בתבנית חד פעמי בינונית
להשאיר מעט מהבצק לציפו.
לבשל את התפוחים עם שאר המרכיבים את הקורנפלור להוסיף בסוף עד סמיכות.
לצקת על הבצק
לגרד את שארית הבצק מעל
ולפזר אגוזים
לאפות 170
חצי שעה בלבד

עוגת תפוחים ופאקן_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים👇
צופית בן יוסףספר המתכונים של
מתכון של

צופית בן יוסף

281 מתכונים