נפו קמח!
ביצים בטמפרטורת חדר.
לא לערבב יתר על המידה – ערבוב קצר בלבד עד איחוד.
לפני אפייה, להכות את התבנית פעמיים על השיש.
אפשרויות ציפוי:
רק שוקולד (ללא קוקוס)
או פידור באבקת סוכר/סוכריות.
מצרכים לעוגה:
כוס שוקולית
כוס סוכר
גביע שמנת חמוצה
כוס שמן
כוס ורבע קמח
4 ביצים גדולות
שקיק אבקת אפייה
כפית תמצית וניל.
הכנה:
לערבב הכל (מטרפה/מיקסר ידני) עד איחוד.
אפייה:
תנור 180°, למשך 35–40 דקות.
ציפוי:
100 גרם שוקולד מריר + חצי מיכל שמנת מתוקה, להמיס יחד בפולסים קצרים במיקרוגל ולצפות כשהעוגה חמה.