Share with:


חלבי

אופן הכנה

נפו קמח!

ביצים בטמפרטורת חדר.

לא לערבב יתר על המידה – ערבוב קצר בלבד עד איחוד.

לפני אפייה, להכות את התבנית פעמיים על השיש.

אפשרויות ציפוי:

רק שוקולד (ללא קוקוס)

או פידור באבקת סוכר/סוכריות.

מצרכים לעוגה:
כוס שוקולית
כוס סוכר
גביע שמנת חמוצה
כוס שמן
כוס ורבע קמח
4 ביצים גדולות
שקיק אבקת אפייה
כפית תמצית וניל.

הכנה:
לערבב הכל (מטרפה/מיקסר ידני) עד איחוד.

אפייה:
תנור 180°, למשך 35–40 דקות.

ציפוי:
100 גרם שוקולד מריר + חצי מיכל שמנת מתוקה, להמיס יחד בפולסים קצרים במיקרוגל ולצפות כשהעוגה חמה.