Share with:


פרווה

אופן הכנה

ארבע בצים
3/4כוס סוכר
כפית תמצית וניל או שקית וניל
3/4כוס קמח
חצי כפית אפיה
1/3 כוס שמן

להקציף חלבונים עם הסוכר לקצף יציב להוריד מהירות

להוסיף בהדרגה את החלמונים שמן וקמח לשמן לשמן מעט את המגש של התנור לשים מעלין נייר פרגמט להצמיד טוב

לשים את התערובת לשטח

לאפות מאה שמונים מעלות בין לעשר דקות לרבע שעה

לגלגל עם הנייר עד שמיתקרר להוציא את הנייר למלות אחד שמנת מוקה כוס חלב ופודינג וניל להמיס שוקולד מעט שמן לזלף אפשר למלות מה שבלכם לבריאות

עוגת רולדה
עופרה מרציאנוספר המתכונים של
מתכון של

עופרה מרציאנו

112 מתכונים