Share with:


חלבי

אופן הכנה

4 ביצים מופרדות
4 כפות סוכר
4 כפות קמח תופח
2 כפות שמן

להקציף חלבונים עם סוכר לקצף קשה לערבב חלמונים עם שמן להוסיף לחלבונים ולאט את הקמח לערבב היטב לשים על תבנית מרובעת נייר אפיה לרסס מעט בשמן ולשפוך תערובת על הנייר ולאפות בערך 15 דקות

להניח מגבת לחה על השיש לפזר מעט אבקת סוכר להפוך את העוגה על המגבת ולהוציא את נייר האפיה

לגלגל לרולדה עד להתקררות
בכוס מים רותחים לשים כף סוכר וכף של מי וורדים לפתוח את הרולדה ולשפוך את המים על העוגה

להקציף
2 שמנת מתוקה
אינסטנט פודינג וניל
2 סוכר ווניל

למרוח את פני העוגה לגלגל ולמרוח מעל קרם ולקשט

עוגת רולדה עם קרם של פעם
מזלי סידיספר המתכונים של
מתכון של

מזלי סידי

87 מתכונים